Redactioneel

sportpenning kenny__3_of_8Na het spontane welkom dat de buurt hem dinsdag bereidde bij terugkomst uit Rio, maakte vandaag burgemeester Moorman haar opwachting bij de paralympisch medaille winnaar.

Ook harmonie St Servaes was nu present in de H.Stokstraat.

Meer foto's.

Utrecht
Kenny en de Mw. Moorman ontmoetten elkaar gisteren al in de Grote Kerk in Utecht, waar alle Paralympische medaille winnaars en hun burgmeesters waren uitgenodigd en door minister Lodewijck Asscher werden ontvangen.

Voorbeeld
Burgemeester Moorman begon haar toespraak met het memoreren van alle internationale medailles die Kenny sinds 2000 heeft verzameld, Zij noemde hem een voorbeeld voor velen omwille van zijn wilskracht en doorzettingsvermogen.

Sportpenning
Namens de gemeente overhandigde de burgemeester en wethouder Wijdeven aan Kenny de sportpenning en een oorkonde van de gemeente Bernheze."Ik hoop dat deze penning er nog bij kan in je prijzenkast. Met een dergelijke staat van dienst heb je die dubbel en dwars verdiend," eindigde zij haar speech.

Wilhelmus
Als laatste speelde de harmonie het Wilhelmus en ook het 'lang zal hij leven' weerklonk in de H.Stokstraat. De muzikanten werden daarna door Kenny en zijn vrouw Cecile uitgenodigd voor een drankje.

Tekst en foto's: Jacques Worms

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen