Redactioneel

160917-phe-Pannaveld vkZaterdagmiddag 17 september was er een leuk feestje bij voetbalvereniging Heeswijk met veel enthousiast publiek. Een gloednieuw pannaveld werd officieel en feestelijk geopend, met balkunstenaar Nelson de Kok die een prachtige show verzorgde, een traktatie voor de jeugd en een taart geschonken door Bakkerij Van Doorn. Meer foto's.

Iedereen mag van het prachtige pannaveld gebruik gaan maken.

Inzet sponsors & vrijwilligers
De afgelopen periode werd met materiële ondersteuning van hoofdsponsor Gebr. Dijkhoff een pannaveld aangelegd. Volgens voorzitter Peer Verkuijlen een hele mooie aanwinst voor de jeugd. Hij bedankte in het bijzonder enkele vrijwilligers zoals Stijn van Lankveld die samen met Ad van der Pol en André Langenhuijsen veel werk hebben verzet. Ook werd een fraaie muurschildering aangebracht door Streep & Krul (Kristel en Anita).

BBQ-pakketten
De opening werd verricht met een gerichte trap van Toine Dijkhoff van de Gebr. Dijkhoff. Daarna kregen de jeugdigen na een presentatie technisch voetballes van de balkunstenaar Nelson de Kok en Tristen Amuels.

Door de jeugd werden eerder BBQ-pakketten verkocht om het pannaveld mogelijk te maken. De opbrengst was genoeg voor de helft van de kosten. De andere helft is nu voorgeschoten door de vereniging. Volgens de voorzitter moet de jeugd nu nog een keer aan de bak om ook de andere helft te verwerven. Stichting Dorpszeskamp heeft aangegeven in ieder geval financieel garant te willen staan.

Al met al een heel mooi resultaat van een eendrachtige samenwerking' aldus de voorzitter.

Foto's: Piet van Helvoort

Tekst: Ilse Brekelmans

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen