Evenementen

Cultuur kleurt het levenZoals we vorig jaar al vaststelden: KBO Cultureel is een groeibriljant. Zeker nu de KBO’s van Dinther en Heeswijk de handen ineen slaan en gezamenlijk voor de organisatie tekenen. Dit jaar voor het eerst in de aula van gymnasium .

Zaterdag 18 november van 13.30 tot 17.30 uur bent u allen weer van harte welkom om te genieten van cultuur van eigen bodem. Helaas kunnen we dit jaar niet meer rekenen op de prachtige bijdrage van Koor Zang en Vriendschap. Zij hebben moeten besluiten om er mee op te houden. Wij betreuren dat enorm want dit prachtige koor was vele jaren een culturele vereniging van formaat.

Ook zal dit jaar Ad van Schijndel ontbreken, maar dat komt vooral omdat we een keuze hebben moeten maken tussen de deelnemers. Deze keer hebben we gekozen voor een nieuw gezicht: de dichter Hans Manders.

U kunt dit jaar achtereenvolgens genieten van de optredens van Seniorenkoor Cantando, Volksdansgroep Shaloom/Lovoka, de dichter Hans Manders, Accordeonclub Gruppo dal segno, Volksdansgroep Kujawiak,  Accordeonclub Ricochet,  Gildekoor St. Barbara en het Bernhezer Senioren Orkest. Een vol programma. Met ruim 130 “artiesten” op het podium belooft het weer een bijzondere - gratis toegankelijke - middag te worden. We hopen weer op veel belangstelling van KBO-leden en andere senioren.

Bestuur KBO H + D