Evenementen

fanfareWaar denk je aan met carnaval? Juist ja! Muziek, gezelligheid, plezier en dan allemaal onder genot van een lekker drankje. Deze combinatie ga je tijdens de carnaval in Snevelbokkenland, ook wel Heeswijk-Dinther en Loosbroek genoemd, terugvinden in zaal-café De toren.

 

Op maandag 27 februari i.s.m. Paul van Lokven en Katja Brooijmans, van de Koninklijke Fanfare, zal de 1e editie van “De vrienden van de Koninklijke Live” plaats gaan vinden. Tijdens deze bijzonder muzikale carnavalsmaandag gaan diverse muzikale vrienden van de koninklijke Fanfare zorgen voor een spectaculair fisje. Vanaf 13.30u zullen diverse plaatselijke coverbandjes, blaasbende’s, DJ’s, zangers (en dansers) zorgen voor een vernieuwende carnavalsmaandag in zaal De Toren. Zo zal de HD bigband hun debuut gaan maken, Fatboys Nie Slim een aantal nummer spelen, Friday night at Johns van zich laten horen en Teun van Zoggel weer achter het drumstel kruipen bij Say Keys. Het startschot zal worden gegeven door de band van “De vrienden van de Koninklijke Live” met onder andere Katja Brooijmans, Suzanne Sperber en Geert de Visser!

In de avond zullen DJ Stijn V. en gast DJ Carl Verhoeven zorgen dat deze carnavalsmaandag gezellig wordt afgesloten met het Fanfares-Foute-Fisje.

Om de carnaval geheel in muzikale stijl af te sluiten zal er op dinsdag 28 februari Snertbal 3.0 plaats vinden. Na twee eerder succesvolle jaren heeft ook hier weer Paul van Lokven i.s.m. Blaaskapel de Pindullekes een muzikaal en smaakvol programma in elkaar weten te zetten. Deze bourgondische middag zal vanaf 12:00u. van start gaan in zaal & Café De Toren.

Vanuit het héle land, van Dordrecht tot aan Eindhoven, zullen 275 muzikanten richting Snevelbokkenland afreizen om met enthousiasme deel te nemen aan dit blaaskapellenfestival. Vanaf ’s morgens tot in de vroege avond zal menig carnavalsvierder worden verblijd met muziek met keuze uit maar liefst drie podia. De inmiddels overbekende Pindullekes likeur zal voor extra smaak zorgen en de hongerige magen worden gestild met gratis snert en een gehaktbal voor iedereen. En natuurlijk kunnen de kinderen lekker ravotten in het heuse welbekende speelparadijs! Zelfs aan de culinaire carnavalsvierder is gedacht. De burgerbar zal dit jaar zijn primeur gaan maken tijdens de carnavalsdagen in De Toren. En vind je het nu ook zo jammer dat carnaval 2017 er dan weer op zit? En ben je bang dat je een dag later niet meer weet wat je hebt gedaan? Laat dan een foto maken in het welbekende fotobusje! Alleen tijdens Snertbal 3.0

Hou je van gezelligheid? Muziek? Een hapje en een drankje? Kom dan op carnavalsmaandag en carnavalsdinsdag naar zaal De Toren in Snevelbokkenland en sluit jouw carnaval op een onvergetelijke manier af!

‘Muziek brengt je samen’

Kijk voor alle deelnemers & info op:

www.facebook.com/Snertbal

www.facebook.com/dekoninklijkelive

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen