Evenementen

Oosterpoort maatjesGezocht: Match maatjes in regio Heeswijk-Dinther!

Maatjesproject MATCH is op zoek naar vrijwilligers (18+) uit de nabije omgeving van Heeswijk-Dinther, die tijd over hebben voor een kind wat een dosis positieve en individuele aandacht goed kan gebruiken.

Voor belangstellenden is er maandag 30 januari (van 19:30uur tot 20:45uur) een informatiebijeenkomst . Deze vindt plaats in de bibliotheek van Veghel aan de Markt 1 .

MATCH koppelt een vrijwilliger aan een kind (6 t/m 18 jaar) dat door verschillende omstandigheden een steuntje in de rug goed kan gebruiken. Matchkoppels ondernemen wekelijks gezellige en ontspannende activiteiten met elkaar. Samen schaatsen, een appeltaart bakken of een bordspelletje spelen; het contact met een maatje zorgt ervoor dat een kind even kind kan zijn, ontspant en meer zelfvertrouwen krijgt.

MATCHFILM

Om meer aandacht te vragen voor het project hebben vrijwilligers van MATCH een promotiefilmpje gemaakt, waarin koppels vertellen over hoe het er aan toegaat tijdens de wekelijkse activiteiten. Het filmpje, mede mogelijk gemaakt door Nationaal Fonds Kinderhulp, is eind vorig jaar in première gegaan en heeft al heel wat enthousiaste reacties opgeleverd. Match hoopt dan ook op veel meer nieuwe maatjes, zodat de kinderen die op de wachtlijst staan, snel gekoppeld kunnen worden.

Zoals de slogan luidt: Omdat íeder kind aandacht verdient. Het filmpje is online te bekijken op www.oosterpoort.org/match . Op de site staat meer informatie over het project en is de mogelijkheid je aan te melden.

INFORMATIEBIJEENKOMST

Geïnteresseerden zijn van harte welkom bij de informatiebijeenkomst van Match op 30 januari in Veghel. Tesse van Boxmeer, Matchbegeleider, en een vrijwilligster vertellen over de mogelijkheden en ervaringen. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via de website of telefonisch (0412) 46 53 00, maar is niet verplicht.

Bijlage: Foto van de film première.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen