Dorpsnieuws

samensterkOpvoeden, een baan, een volle agenda! Dit was het onderwerp van de avond die donderdag 26 oktober door Stichting Samen Sterk werd georganiseerd.

Gewoon even lekker stil kunnen staan bij mezelf

Ondanks dat de groep niet groot was, werd het een geslaagde avond. In alle rust werd er gesproken over allerlei onderwerpen waar je als jong gezin in deze hectische maatschappij mee te maken krijgt. Er was erkenning en herkenning en er werd meegedacht. De volgende onderwerpen kwamen aan de orde: tijd voor mezelf, tijd voor/met de partner, tijd voor/met de kinderen, samen afspraken maken, het belang van wederzijds respect.

"Gewoon even lekker stil kunnen staan bij mezelf, zonder dat er van alles om mij heen gebeurt, dat was fijn", zei een van de deelneemsters.

Hoe verder?

Stichting Samen Sterk, die zoals de naam al zegt, in participatie en betrokkenheid met elkaar gelooft, wil op een laagdrempelige manier ouders de kans geven met elkaar in een veilige en ontspannen sfeer te sparren over alles wat hen bezig houdt.

Dit kan gaan over opvoeden, vrije tijd , werk in combinatie met een gezin, hun persoonlijke ontwikkeling. Noem maar op.

Bovendien zal er altijd ruimte zijn om zelf onderwerpen in te brengen.

Iedere bijeenkomst zal anders zijn, want het zal veel afhangen van dat wat deelnemers meebrengen. De groep hoeft niet groot te zijn , maar de sfeer moet uitnodigen om met elkaar van gedachten te wisselen en ervaringen te delen.

Binnenkort buigt de werkgroep zich over het volgende onderwerp.

Mochten er ouders zijn die graag met ons mee willen denken of meer informatie willen, neem dan contact met ons op.

José van der Heijden, tel. 06-19161618 mailadres ; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen