Dorpsnieuws

Vrijwilligersavond geloofsgemeenschapMisschien bent u er nog niet zo aan gewend, maar de Parochie Sint Servatius te Dinther gaat sinds 1 april 2017 binnen het groter geheel van de Parochie Heilige Augustinus verder als Geloofsgemeenschap Dinther. Als locatie blijven we net als voorheen een geloofsgemeenschap rond de Sint Servatiuskerk in Dinther.

Natuurlijk brengt dat veranderingen met zich mee, maar de inzet van vrijwilligers blijft ondenkbaar. Gelukkig zijn hun inspanningen als vanouds. Als dankjewel wordt ook dit jaar weer een gezellige avond georganiseerd. Vanwege alle belangeloze inzet nodigt de locatieraad van de Geloofsgemeenschap Dinther alle vrijwilligers met hun eventuele partner uit voor de jaarlijkse vrijwilligersavond op zaterdag 21 oktober 2017 om 20.00 uur in cc Servaes.

Na een lekker kopje koffie of thee komen allerlei zaken aan bod, die ons allen ter harte gaan.

De rest van de avond is een verrassing en is vooral bedoeld om gezellig bij elkaar te zijn, om je te buigen over de vragen van een quiz, om de kansen op een prijs niet aan je voorbij te laten gaan en om met elkaar te buurten onder het genot van een drankje en een hapje.

Alle vrijwilligers hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Gedurende vele jaren hebben heel veel vrijwilligers hun beste krachten gegeven aan onze parochie. Naast een intentie voor al onze vrijwilligers gedenken wij al onze overleden vrijwilligers op zondag 22 oktober in de eucharistieviering van 10.45 uur.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen