Dorpsnieuws

André RieuKBO-Dinther heeft vernomen dat de belangstelling bij haar leden voor het bijwonen van het Nieuwjaarsconcert van André Rieu erg groot is. Ook U heeft vast wel eens gedacht ‘André Rieu, daar zou ik graag eens naar toe gaan’. De reiscommissie heeft het u gemakkelijk gemaakt.

KBO DintherLeden van KBO-Dinther kunnen op 6 januari 2018 ’s-middags om 15.15 uur op Plein 1969 opstappen in de touringcarals zij zich uiterlijk op 5 oktober aanmelden voor het bijwonen Nieuwjaarsconcert van André Rieu in Ziggodome, Amsterdam. Inbegrepen is een ‘Winters Diner Buffet’.

Aanmelden kan bij Brabant Expres. Ga daarvoor naar de website http://www.brabantexpres.nl/kbo-dinther en klik op ‘André Rieu Nieuwjaarsconcert 2018’. Vervolgens op ‘Deze reis boeken’. Daarna vul je het aantal personen in (standaard staat er 2). Klik weer op ‘Deze reis boeken’.

Dan worden de persoonlijke gegevens gevraagd (en indien van toepassing ook van je partner) en kun je aangeven hoe je wilt betalen (per iDEAL of na ontvangst van een factuur). Na de laatste klik krijg je via e-mail onmiddellijk een bevestiging en is de boeking een feit. De betaling dient uiterlijk op 10 oktober te zijn voldaan.

Als het niet lukt om via de website te boeken, dan adviseren wij u om telefonisch contact op te nemen met Brabant Expres (088-5060310). Het staat u ook vrij om informatie in te winnen bij Ria van Hemmen van de Reiscommissie.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen