Dorpsnieuws

Jumbo-personeel• Winkel aan de Sint Servatiusstraat viert feestelijke heropening op woensdag 28 juni
• Vernieuwde Jumbo krijgt uitgebreid winkeloppervlak en een Pick Up Point
• Jumbo winkel verkoopt verse pizza
De Jumbo winkel aan de Sint Servatiusstraat 39 ondergaat een complete metamorfose. De winkel zal ruimer worden opgezet en krijgt een uitgebreider assortiment met onder meer pizza's die vers worden bereid in de winkel.
Op dinsdag 6 juni sluit de winkel haar deuren.
Vanaf woensdag 28 juni zijn inwoners van Heeswijk-Dinther en omgeving weer welkom in de nieuwe Jumbo winkel.
 
Jumbo laat de opening niet onopgemerkt voorbijgaan en verwelkomt de klanten tijdens een feestelijke opening om 09.00 uur.
Tijdens de opening krijgen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die tot en met zondag 2 juli voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, een ambachtelijke appeltaart.
Filiaalmanager Niels Merkelbach vertelt: "Deze Jumbo winkel was de eerste Jumbo winkel die in 1988 geopend werd. In januari 2003 vond er een kleine verbouwing plaats in de winkel en nu is het tijd voor een complete vernieuwing. De winkel krijgt bijna 650 m2 extra vloeroppervlakte waardoor we bezoekers straks maar liefst ruim 1.500 m2 winkelplezier kunnen bieden. Samen met het vertrouwde team kan ik niet wachten om onze klanten te verwelkomen in de vernieuwde winkel", vertelt hij.
 
Nieuw: verse pizza's
Klanten kunnen straks in de nieuwe Jumbo winkel terecht voor een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs. Voor liefhebbers is er verse pizza verkrijgbaar die Jumbo medewerkers vers bereiden en klanten thuis kunnen afbakken.
Bovendien wordt de winkel uitgebreid met een versplein met een grote variatie aan dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen.
Op de visafdeling kunnen klanten zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba's en wilde zalm.
Ook biedt de nieuwe winkel een uitgebreid aanbod aan diepvriesvlees met o.a. biefstuk, kip en lamsvlees. Tevens wordt er koud bier aangeboden.
De winkel beschikt straks over zelfscan-kassa's, een geldautomaat en een OV-chipknip.
Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels aan het Sint Jorisplein 4 en aan de Rooiseheide 5 in Schijndel.
 
Pick Up Point
De Jumbo winkel in Heeswijk-Dinther wordt tevens uitgerust met een Pick Up Point. Via de website Jumbo.com   en de Jumbo apps voor smartphone en tablet kunnen klanten hun boodschappen bestellen en deze vervolgens ophalen bij de speciale balie in de winkel. Klanten die online een bestelling doen, kunnen hun boodschappen de volgende middag vanaf 16.00 uur ophalen. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag voor 12.00 uur besteld zijn. Bij het ophalen van de bestelling kan er alleen worden betaald met pin.
 
Service: een stapje verder
Frits van Eerd, algemeen directeur Jumbo Supermarkten, is persoonlijk aanwezig bij de heropening: "Door deze verbouwing kunnen we onze klanten nog beter tot dienst zijn. Onze service gaat altijd net een stapje verder waarbij we streven naar 100% klanttevredenheid door middel van de unieke Jumbo formule: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Dit kunnen we alleen waarmaken met de hulp en inzet van onze medewerkers."
 
Over Jumbo Supermarkten:
Jumbo telt momenteel zo'n 580 winkels, waaronder drie Foodmarkten. Ook zijn er bijna 350 Pick Up Points waar klanten hun online bestellingen kunnen ophalen en bezorgt de supermarktketen boodschappen aan huis. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is het familiebedrijf één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo al zestien keer door GfK uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland. Door de overname van Super de Boer in 2009 en C1000 in 2012 is Jumbo uitgegroeid tot het tweede supermarktbedrijf van het land. Bovendien heeft Jumbo begin 2016 de foodserviceformule La Place overgenomen.
In mei 2017 opent Jumbo het nieuwe concept Foodmarkt City by Jumbo. Hierin combineert het concern elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt én van restaurantketen La Place op het gebied van lekker en dagvers eten en drinken uit eigen keuken en bakkerij voor het ontbijt, de lunch en avondeten.
 
Voor meer informatie zie www.jumbo.com .
 
Tekst: Jumbo
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen