Dorpsnieuws

Nieuwe dienstkleding_LaverhofDeze maand krijgen de zorgmedewerkers op alle locaties van Laverhof nieuwe dienstkleding. Ook de medewerkers van Ondersteuning Thuis, de receptionistes, huismeesters, tuinmannen, behandelaren, gastvrouwen en
de medewerkers in de keuken worden in een ‘nieuw jasje’ gestoken. De kleurrijke kleding varieert van diverse jasjes, hessen en blouses tot polo’s en fleecevesten. Allemaal in de herkenbare kleuren én met het logo van Laverhof.
 
Een werkgroep met medewerkers uit verschillende disciplines heeft zich beziggehouden met de keuze van de dienstkleding en vooral met de vraag welke disciplines dienstkleding gaan dragen. Een van de eisen was om in de kleding de Laverhof-kleuren terug te laten komen.
 
Anne-Marie Glaap, hoofd hoteldienst in Schijndel: “De linnendienst is druk bezig geweest met de kleding te merken en ervoor te zorgen dat alles keurig in de desbetreffende ruimten hangt. Voor sommige medewerkers is het dragen van dienstkleding nieuw. Met name de behandelaren hadden voorheen geen dienstkleding. Voor sommigen is het ‘terug van weggeweest’ en voor degene die jaren een wit hes hebben gedragen en nu een hes in Laverhof blauw of oranje hebben, is het een ware metamorfose!”
 
De bewoners en familieleden zijn enthousiast. “Het ziet er fris en vrolijk uit en de medewerkers zijn herkenbaar.”
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen