Dorpsnieuws

Harry Vos_en_Andrea_LuijtenIn het kader van “De maand van de Spiritualiteit” in januari 2017 organiseert Bibliotheek Heeswijk-Dinther een Lezing met als onderwerp “De taal van compassie” op dinsdag 24 januari om 20.00 - 22.00 uur. Lezing verbindend communiceren

wordt verzorgd door Harry Vos en Andrea Luijten (Avila coaching).

Harry Vos en Andrea Luijten werken als levenscoach en communicatietrainers met o.a. Verbindend communiceren (geweldloze communicatie) voor conflict- en relatiebemiddeling.

Compassie betekent afstemmen op elkaar en écht luisteren, ook als je verschillende meningen of behoeften hebt. Vanuit het wederzijdse begrip dat dan ontstaat, kunnen creatieve oplossingen gevonden worden voor de verschillende behoeften die er zijn.

Met Verbindend communiceren maken wij duidelijk wat onze waarnemingen, emoties, waarden en behoeften zijn en wat we elkaar willen vragen. We hebben geen taal van beschuldigen, veroordelen of domineren meer nodig en kunnen genieten van bijdragen aan elkaars welzijn. Verbindend communiceren is een instrument om daadwerkelijk met compassie met elkaar om te gaan.

Toegang: €2,50 per persoon. De kaarten zijn verkrijgbaar bij alle NOBB vestigingen en via online kaartverkoop: www.nobb.nl 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen