Dorpsnieuws

glasvezelavond 6Vraag: Hoe zit het nu met glasvezel? Ik ben het spoor bijster. Eerst kwam het overal. Toen alleen in de grote kernen. Toen alleen in het buitengebied. Was prijzig. Wat krijgen we nu echt? Waar? En wat kost het?

Ge-heen-en-weer

Spoor bijster. Kan ‘t me voorstellen. Was ook een heel ge-heen-en-weer. Maar, we hebben vastgehouden. En nu dus een handtekening. Van Eric Vos van e-fiber. Gaat om een plan voor glasvezel in héél Bernheze. Op bedrijventerreinen. In héél het buitengebied. En natuurlijk ook in álle kernen. Belangrijk: het gaat je niets extra’s kosten. Geen rekening voor graafwerk of aansluiting. Maar, we moeten het samen wél willen. Dat betekent dat we met minstens 40% een abonnement nemen. Vóór 1 januari. Daarna gaan ze héél Bernheze aanleggen. Helder?

Kraak- & glashelder

Een standaard-abonnement is € 58,50 per maand: Internet, mail, televisie en telefoon van TriNed, de provider waarmee e-fiber samenwerkt. Volop capaciteit. Nooit file of vertraging. Pakweg negentig zenders digitaal. Veel in HD. Kraakhelder geluid. Glashelder beeld. Klaar voor de toekomst.

Naadje van de kous

Meer weten over het basispakket? Of de extra’s? Kom naar een info-avond. Noteer nu je datum: Informatie voor alle burgers en buitenlui:

In Loosbroek 7-11,

Heeswijk-Dinther 8-11 

Heesch op 9-11.  

Reactie? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Aanmelden op www.e-fiber.nl

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen