Dorpsnieuws

KBO DintherOp zaterdag 15 oktober heeft KBO-Dinther met 8 senioren een speciale reis ondernomen. Een reis voor KBO-leden die geen gebruik meer maken van de “gewone” KBO-dagreizen. De dag begint wat heiig en eindigt met een stralende zon.

Op het programma staat een vaartocht van Den Bosch naar Heusden. Na het boarden bij de Citadel met hulp van de stuurman en zijn crew wordt aan iedereen koffie met een Bossche bol aangeboden. We varen over de Dieze naar de sluis bij Engelen en over de Maas. We passeren Bokhoven, Ammerzoden en Well. De schipper vertelt over de bezienswaardigheden, maar het is zo gezellig aan boord dat die informatie deels gemist wordt.
Aangekomen in het vestingstadje maken we een korte wandeling en gebruiken we een lunch. Daarna varen we weer terug naar Den Bosch. Daar geniet iedereen ter afsluiting van een meer dan voortreffelijk 3-gangendiner in Restaurant De Eeterij in Den Bosch. Het is zo royaal dat het onze chauffeur de uitspraak ontlokt, dat hij de spanning van de banden wel zou moeten controleren. Moe en voldaan keert iedereen huiswaarts.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen