Dorpsnieuws

raambiljet 800x776Zaterdag 8 oktober: Oud ijzer actie

De Koninklijke Fanfare St. Willibrord uit Heeswijk is een actieve vereniging. De vereniging verzorgt met regelmaat concerten, bruist van muzikale vitaliteit en treedt ook op allerlei manieren op de voorgrond.

 

Onder het motto ‘OUD IJZER VOOR NIEUW KOPER’ is er jaarlijks een oud-ijzer actie. Ook dit jaar komt de fanfare weer langs de deur. Op 8 oktober rijden meerdere aanhangers door Heeswijk om oud ijzer op te halen. De week van tevoren ontvangt u een brief in de brievenbus met een raambiljet. Als u oud ijzer heeft dat u kwijt wilt, hangt u vrijdagavond 7 oktober dit raambiljet goed zichtbaar voor het raam. In de loop van de zaterdag belt de fanfare dan bij u aan en wordt het ijzer opgehaald. Leg het oud ijzer niet los langs de openbare weg. Wat wordt door de fanfare bij u opgehaald?

Oude metalen: denk dan aan fietsen, radiatoren, kozijnen, constructiestaal,
(landbouw)werktuigen, aanhangers, grasmaaiers.Huishoudelijke apparaten: wasmachines, wasdrogers, pc's, beeldschermen - alles met een stekker behalve koelkasten en vriezers.Loodaccu’s en elektra kabelsBruingoed, zoals audio- en videoapparatuur.

Met de opbrengst van het oud ijzer houdt de fanfare haar muziekinstrumenten in goede conditie en worden met regelmaat nieuwe instrumenten aangeschaft. Op deze manier wordt het geluid, de klank van de fanfare, zuiver en op de juiste toonhoogte gehouden.

Belangrijk is te melden dat de Koninklijke Fanfare het hele jaar door bereikbaar is om oud ijzer op te halen. Via de website www.koninklijkefanfare.nl kunt u vragen het ijzer op te komen halen.

Heeft u oud ijzer?

Bel 06 30160758 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reacties   
0 #1 Mirandas bloemensal 08-01-2017 09:12
Ik heb in mijn oude winkel nog wat oud ijzer staan kunnen jullie dat ophalen? Mvg hans van den reek 0642812878
Citeer
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen