Dorpsnieuws

Ons welzijnAls gastheer / gastvrouw ontvang je gasten in het Bezoekerscentrum bij De Kilsdonkse Molen. Je staat deze mensen te woord en verstrekt gevraagd en ongevraagd informatie over alles wat De Kilsdonkse Molen te bieden heeft.

Over de organisatie:
Stichting De Kilsdonkse Molen beheert een uniek molencomplex in Dinther. Er zijn in totaal ruim 80 vrijwilligers werkzaam voor de molen in diverse werkgroepen. Om jaarlijks voldoende middelen beschikbaar te hebben voor het in stand houden van ons molencomplex, exploiteren we een gloednieuw en fraai Bezoekerscentrum waar we jaarlijks ruim 15.000 gasten ontvangen. Bekijk onze website www.kilsdonksemolen.nl  voor meer informatie.

Korte omschrijving werkzaamheden:
Naast wat hierboven beschreven staat, schenk je koffie/thee en andere drankjes. Je voorziet de gasten van kleine lunchgerechten die we via een kleine kaart aanbieden. Ook het mede bereiden van deze gerechten in onze keuken behoort tot de werkzaamheden. Je werkt altijd in een team van vrijwilligers en dus nooit alleen.

Gevraagd wordt:
Je bent gastvrij, klantgericht, vriendelijk en enthousiast en staat onze gasten met een glimlach te woord. Met deze instelling en uitstraling maak je deel uit van een gezellig team van vrijwilligers, dat zich met charisma inzet voor ons unieke molencomplex.

Geboden wordt:
Bij de Kilsdonkse Molen kom je in een uitnodigend Bezoekerscentrum dat leuk is ingericht en uitnodigt om gezellig een drankje en/of hapje te gebruiken. Een prettige samenwerking met collega vrijwilligers, waarvoor jaarlijks twee of drie leuke activiteiten worden georganiseerd!

Werktijden:
Wij zijn in het seizoen dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur (op maandag gesloten). In de maanden nov. tot april uitsluitend in het weekend geopend. De ‘diensten’ zijn ingedeeld van 9.30 – 13.15 en/of van 13.15 tot 17.15 uur.

Aannameprocedure:
Na een intakegesprekje door een bestuurslid / bedrijfsleider word je ingewerkt door ervaren vrijwilligers. Hierna kun je zelfstandig ingeroosterd worden in het bezettingsrooster. Natuurlijk houden wij rekening met evt. verhinderingen.

Vrijwilligerspunt Bernheze.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen