Dorpsnieuws

wereldwinkelDe Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther heeft op woensdag 28 september een speciale verkoopdag met maar liefst 20% korting op het gehele assortiment uitgezonderd food .Na zes weken aangepaste openingstijden en onaangenaam verrast te zijn door een inbraak, kijken de vrijwilligers van de Wereldwinkel weer uit naar het laatste kwartaal van 2016!

De winkel ziet er weer prachtig uit en dat is niet zomaar. Dat doen we voor de producenten in de derde wereld en voor jou!

De vrijwilligers van de Wereldwinkel zetten zich namelijk in voor een betere wereld voor iedereen. Dit doen ze door middel van het verkopen van eerlijke producten, waarmee ze producenten in ontwikkelingslanden helpen groeien. Hoe meer producten ze verkopen, hoe beter de producenten en hun gezinnen het hebben.
Jij, als klant, draagt hier een groter steentje aan bij dan je misschien denkt en daarvoor willen we je bedanken. Kom daarom op 28 september naar de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther aan de Jonker Speelmanstraat 10. De koffie staat klaar vanaf 9.30 uur.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen