Dorpsnieuws

commovareVerdiepingsgroep start 23 april in abdij Heeswijk

Op zaterdag 23 april start er in de Abdij van Berne in Heeswijk een nieuwe serie workshops voor mensen die zin in beweging hebben en behoefte hebben aan meer balans in hun leven en lijf. Hierbij is het lijf is de ingang om te ervaren hoe het met je is en wat je nodig hebt.

Door ontspannende en inspannende oefeningen met lichaamswerk kun je weer meer de energie in je lijf en in je leven gaan voelen. Het zijn workshops vol beweging: minder praten en meer waarnemen en voelen. Doordat er gewerkt wordt met een vaste groep is er ruimte om aandacht te besteden aan persoonlijke ontwikkeling. De rode draad in deze serie is het thema ‘vertrouwen’. Kunnen we, voorbij al onze grote en kleine angsten en ons voorbehoud, toch vrij en met vertrouwen leven en de wereld ingaan met een open hart naar de ander?

Data: 23 april, 14 en 28 mei en 25 juni van 13-30 tot 16.30 uur. Ervaring met bijvoorbeeld lichaamswerk, mindfulness, dans is gewenst. Kosten: 110 euro.

Informatie en opgave: Commovare, Annemieke Brinkman, www.commovare.nl , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , T 06-10298944

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen