Dorpsnieuws

GGD logoMet ingang van 1 april 2016 sluit het consultatiebureau aan de Raadhuisplaza in Heeswijk-Dinther. Vanaf die datum kunt u terecht bij de GGD in Nistelrode aan het Maxend 6, 5388 GL (Brede school De KanZ).

Voor het inloopspreekuur kunt u vanaf 5 april in Heeswijk-Dinther terecht in Cultureel Centrum Servaes op dinsdagen van 9.00 uur tot 10.30 uur. U bent ook welkom op een van de andere inloopspreekuren van de GGD in Bernheze.

Waarom wijzigt de bezoeklocatie?
De GGD maakt zich samen met de gemeente Bernheze sterk voor goed bereikbare consultatiebureaus voor alle ouders. We willen ouders meer keuzemogelijkheden bieden om een afspraak te maken. Dit maken we mogelijk door de teams van de consultatiebureaus in Heeswijk-Dinther, Heesch en Nistelrode samen te voegen op de locatie in Nistelrode.

Wat betekent dit voor u?
Tot 1 april 2016 kunt u terecht bij het consultatiebureau in Heeswijk-Dinther. Het team van het consultatiebureau in Heeswijk-Dinther verhuist mee naar de locatie Nistelrode en staat daar weer voor u klaar.

Contact met de GGD Jeugdgezondheidszorg Bernheze?
Vanaf 1 april ontvangen wij u graag in Nistelrode voor uw afspraak bij ons op het bureau.

Zonder afspraak bent u met vragen over opvoeden en opgroeien welkom op het inloopspreekuur;

In Heeswijk-Dinther: Cultureel Centrum Servaes, op dinsdag van 9.00-10.30 uur.

Hebt u nog vragen?
Neem dan contact met ons op via 0900 – 463 64 43, bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur of via www.ggdhvb.nl  of rechtsreeks via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen