Dorpsnieuws

 Harmonie StServaesZowel het harmonieorkest als de slagwerkgroep van Muziekvereniging Servaes in Dinther hebben afgelopen weekend geweldige prestaties neergezet bij het Jumbo Muziek Festival te Lieshout. Het harmonieorkest was zeer succesvol. Zij behaalde met 85,65 punten een 1e prijs in de groep van de 2e divisie.

 

Harmomieorkest

PrijzenHarmonie-orkest

Met deze prestatie was zij de totaalwinnaar van de dag, waardoor zij voor de 6e keer in de geschiedenis de “Albert van Zutphen Wisseltrofee” mee naar Dinther mocht nemen. Met 83 punten greep de slagwerkgroep helaas net naast een 1e prijs in de groep van de 3e divisie.

Slagwerkgroep

Slagwerkgroepen, harmonieën en fanfares uit de regio waren dit weekend te gast in Lieshout. Daar vond voor de 33e keer het Jumbo Muziek Festival plaats. Dit jaar gingen op zaterdag 7 slagwerkgroepen en op zondag 8 harmonieën/fanfares met elkaar de muzikale strijd aan. De inzet van het weekend was de “Albert van Zutphen Wisseltrofee”.

Het harmonieorkest van Muziekvereniging Servaes slaagde er onder leiding van dirigent Adri Verhoeven in deze trofee te bemachtigen. Dit is een geweldige prestatie in de voorbereiding op concoursdeelname op zondag 12 november a.s. in Enschede. Een betere generale uitvoering hadden we ons kunnen wensen. Met een goed gevoel zet het harmonieorkest deze week ‘de puntjes op de i’. Het opbouwende juryrapport van het Jumbo Muziek Festival geeft toch nog wat huiswerk. Daarna kunnen we met veel vertrouwen naar Enschede afreizen om ook daar onze muzikale kwaliteiten te laten horen.

Tot slot wil Muziekvereniging Servaes de organisatie, de juryleden, alle vrijwilligers en sponsoren bedanken voor het mogelijk maken van het Jumbo Muziek Festival. Natuurlijk ook speciaal dank aan alle supporters die met ons naar Lieshout zijn afgereisd om te genieten van onze muzikale klanken.

Wilt u meer weten over Muziekvereniging Servaes of wilt u vriend of sponsor worden, bezoek dan onze website www.st-servaes.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen