Agenda

Ragazze Kwartet
Zaterdag, 28 Oktober 2017, 20:00
Hits : 1581
Ragazze kwartetKlassieke en hedendaagse inspiratie
 
Een fris, avontuurlijk kwartet dat graag de grenzen van de klassieke muziek opzoekt; dat is het Ragazze Kwartet. Met spraakmakende programma’s hebben Rosa Arnold, Jeanita Vriens, Annemijn Bergkotte en Rebecca Wise zich ontwikkeld tot een toonaangevend strijkkwartet, dat onder meer de Kersjesprijs won. In dit concert hoort u hoe componisten elkaar inspireren. Zo ligt het Vijftiende Strijkkwartet van Beethoven aan de basis van Mendelssohns Tweede Strijkkwartet. En zo heeft Mayke Nas, die in oktober 2016 tot Componist des Vaderlands werd benoemd, zich in With or Without laten leiden door de Sechs Bagatellen van Anton Webern. Een spannend en veelzijdig programma; daar weet het Ragazze Kwartet wel raad mee. www.ragazzekwartet.nl 
 
Locatie Kasteel
Abonnementen, losse kaarten

Een abonnement geeft recht op toegang tot de serie van zes concerten incl. informatiebulletin ‘Heraut’, programmaboekje en consumptiebon. De minimum bijdrage voor een abonnement is € 135 per persoon. Uiteraard is een hoger bedrag meer dan welkom!

Een abonnee kan voor de gereduceerde prijs van € 22,50 per concert één introducé meenemen.

De toegangsprijs zonder abonnement is € 25 per persoon incl. programmaboekje en consumptiebon.

Toegang uitsluitend na reservering via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 25 42 55 71 (na 18:00 uur)

app